Suka blog AisyahAzman?

Thursday, January 30, 2014

Teruja! UKM Bangi, akhirnyaaa!

//Assalamualaikum and hello guys\\

Salam Satu Malaysia Satu Dunia. How today? All is well? Good answer. >.<

Today I want to tell all of you about UKM. Why UKM? Why and why??????!!!!
Because................... tu je Universiti yang aku dah terokai 1/4 gituuuu. Almaklum tak pernah pergi mana-mana Universiti as aku memang tak pernah pergi. Eh ayat aku? -.-

What is UKM? UKM is Universiti Kebangsaan Malaysia. 
Where is location of UKM? UKM dekat Bangi, Selangor deh. 
Kakak abang makcik pakcik kat UKM, apa perasaan sepanjang keberadaan anda di sana selama bertahun-tahun lamanya? Mesti best gila gila gila kan? If not, why why and why? 


Well, aku ni kan student sekolah yang tak pernah ke mana-mana. So, agak jakun sikit bila dapat menjejakkan kaki ke Universiti. Eventhough only for a few hours. So teruk right? hehe.

Sampai je UKM, lepas dengar taklimat seribu dua ribu patah kata hingga tertidur tanpa sedar, pihak UKM pon bawa kami kami si kanak kanak riang ria pergi tempat ni. Muzium Warisan Akademik UKM. 

Masuk muzium terus ambil gambar dengan selambanya tanpa mengendahkan manusia sekeliling. 
Bravo Bravo. Tudung gegot herot berot ? Abaikan. Tak heran dah. haha. This is me and cokmar. What is cokmar? Taktau lah. Akak abang UKM or anybody yang tahu pasal cokmar, can you give your explaination about 'cokmar' to me and others?

Letter Rock. eh Letter Stone. eh ? Batu bersurat and aku. Beriya sungguh sungguh. Muka ku sudah penuh minyak wuiiii


Sungguh kami happy sepanjang di UKM. Terserlah kegembiraan kami. wuuuuu. 

Last but not least, spot the differences ! Siapa jumpa lebih 10 perbezaan, aku bagi coklat. Serius Talk. Deal? haha.

KataKata tulus ikhlas daripada AisyahAzman ::
Aku nak masuk UKM, nak masuk UKM, nak masuk UKM (sila repeat 44 kali). 
In Shaa Allah, malam nanti masuklah UKM dalam mimpi awak awak awak. erk? 
*sekadar gurauan. sorry*
With love,
AisyahAzman.



No comments:

Post a Comment

komen sini thanks dearies:)