Suka blog AisyahAzman?

Thursday, February 27, 2014

Labu Sayong! I Like !

//Assalamualaikum and hello guys\\

Labu sayong? What is that? Binatang liar kah? Spesies tumbuh-tumbuhan kah? 
Aiyaaaa moi. Labu sayong ituuuuu menda alah yang dipelbuat dalipada tanah maaaa. Olang-olang teltentu sajaaa yang pandai buat maaa. *macam Apek handsome berkata-kata*.

Haa ! Ni lah labu sayong yang aku maksudkan. Eh abaikan plastik merah yang gedabak serta manusia di belakang labu sayong tersebut. Boleh interframe pulak. hehe.

Trip hari tu, kitaorang menyinggah tempat buat labu sayong. Kat mana? Kat Perak sudah semestinya. Almaklum, labu sayong ni memang dah terkemuka sangat kat Perak. Sesiapa yang plan nak berjalan-jalan kat Perak tu sila-silalah habiskan duit untuk beli labu sayong okey? >.<

Aku orang Johor and kat Johor tak pernah ada pusat labu sayong ni, so bila jejak kaki kat tempat labu sayong dibuat, memang agak jakun lah jadinya. Kalau boleh, nak loncat-loncat je bila nampak macam-macam corak depan mata aku. Terang sungguh jakun aku tak payah disuluh. ceh. 

Jakun punya pasai, dengan benda alah yang belum siap sepenuhnya pun boleh jadi snap sana sini. haha.adui adui. 




Mana tak rambang matanya, kalau dah macam-macam bentuk yang ada. mau terkeluar biji mata dok tenung design labu sayong yang pelbagai tu. 

KataKata Tulus Ikhlas dari AisyahAzman::
Belanja, belanja jugak tapi janganlah dok membaziaq. 
Ingat masa depan meh. >.<

With love,
AisyahAzman.











No comments:

Post a Comment

komen sini thanks dearies:)