Suka blog AisyahAzman?

Saturday, February 1, 2014

Sanah Helwah Bro!

//Assalamualaikum and hello guys\\

Haaa, hai hai hai hai dan hai tak sudah. 
Kali ni nak taip lajulaju. Eceh. Sebab apa? Sebab nak kejar masa. Kenapa? Kerana masa itu emas? Emas tu macam mana? Emas tu macam AisyahAzman lah. berseri, comel, berharga. Aiseymennnn. Membohong k bohong. 

Okey teruskan. Today is his bornday! Who is he? Why HE? A boy or a man or a teen? Hang nak yang mana? Aisyah nak ucap SANAH HELWAH a.k.a SELAMAT ULANG TAHUN kepada yang special antara yang banyak banyak banyak special. Ececeh. Sanah Helwah Mohd Yuzairi bin Kamilan
Akhirnyaaaaaaa. Tua semakin hampir. Sekian. 

Semoga !!!
--> Panjang umur and bertambah amalan sentiasa.
--> Murah rezeki dalam keberkatanNYA.
--> Sihat semakin sihat dan terus sihat.
--> Tabah hadapi sebarang dugaan mendatang.
--> Ceria selalu meskipun duka bertalu-talu.
--> Bahagia di samping keluarga, mak ayah, along, angah and bakal zaujah kamu. (kalau dah ada) ;)
--> Sentiasa ingat bahawa Allah bersama kamu, kita dan semua.

Awak,

Terima kasih sebab hargai Aisyah as Your best puwenggggg, special puwenggggg and others. 
Hopefully, perkenalan kita akan terus berkekalan sampai tua sampai duadua dah tinggalkan dunia.
Perkenalan kita sepanjang 4 tahun ni cukup cukup lah berharga. 

Semakin lama kita kenal, semakin banyak benda yang kita taktahu antara satu sama lain. Well, lama tak semestinya betul-betul kenal dan kenal dan lagi kenal. Alhamdulillah, kita saling memahami buat masa ni. 
Taaaaaapi ingat ! Kita kena tempuh banyak lagi dugaan. Moga kamu kuat :) I'll support you from your back In Shaa Allah. 

Oh yaa lupa ! Thanks sebab tolong bagi kerjasama and kejutan menjadi 40%. Bravo yeayea ! 

Sanah Helwah Mohd Yuzairi bin Kamilan. Sweet NineTeen. Satu Februari 2014. Sila ingat, awak dah tua. Tahniah ! :P

Potong dengan penuh berhati-hati. Ouch!



Selamat menjamu selera ! 
Cappuccino Cheese Cake. Chicken Curry Puff. Ice Lemon Tea. 
Daebak ! Aummmm Nyum Nyum. 

KataKata tulus ikhlas daripada AisyahAzman ::
Makin hari makin matured. Harap diteruskan. Tolong jaga kesihatan ea. Sekian.
SatuFebruari2014. NineteenYearsOld. 
With love,
AisyahAzman.





No comments:

Post a Comment

komen sini thanks dearies:)