Suka blog AisyahAzman?

Friday, November 7, 2014

Examination

//Assalamualaikum and hello guys\\

well well well well well *cough*
apa yang well? 
examination make me feeling well. maybe. kot.

bukti feeling well sangat lah ni kan? 

i knew that sekarang ramai student tengah struggle final exam including adik adik PT3 yang baru merdeka kononkononnya, adik adik SPM jangan pecah kepala sudah, kengkawan sebaya STPM ceh aku perasan macam dah habis sekolah and tak lupa akak abang yang hambik asasi dipl degree sewaktu dengannya. 

actually, of course aku nak say good luck for all of you yang dok struggle belajar sokmo 24 hours 7 days. good good good. keep it up!
but please avoid yourself from pressure too much. 

pernah dengar cerita budak tengah jawab exam tibatiba muntah muntah? 
haaa yg over dari tu pon ada kan?
confidently, aku rasa siapa yang muntah masa exam tu mesti muntahkan segala bacaan hafalan dia semula kan kan kan eh? oh pity them. 

so, dont torture yourself and just be relax cool chill smile and take a selfie maybe? 
sebab depan kamera je kita boleh sengeh senyum alahai macam bahagia padahal dalam hati debar nak exam Allah je tau. am i right?

and last, bila dah usaha mesti dilapisi berlapis lapis dengan doa doa doa. then tawakkaltu 'alallah. yang penting istiqamah. 
In Shaa Allah sesungguhnya Dia Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. :)


banyak cara nak tenangkan diri. antaranya menari tapi bukan kat public macam ni. -,-

With love,
AisyahAzman

3 comments:

  1. salam ukhwah, musim demam exam akhir2 tahun ni kan, all the best dalam apa jua bidang yg diceburi..singgah sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhuwah fillah. ha betul tu. stress punya pasal sampai sakit semua. syukran kathir sis. moga kita samasama diberkati Allah ;)

      Delete
  2. huhu..dulu masa study degree kan..exam 1st semester, sungguh laa akk muntah2 macam org ngandung tuu sebab macam x hadam je apa yg dibaca.. nak nangis rasa.. rasa takut nak jawab exam sampai muntahhh.. mcm x caya kann..tp tu laa realiti nya.. haha

    ReplyDelete

komen sini thanks dearies:)