Suka blog AisyahAzman?

Friday, December 5, 2014

Kenapa aku berblogging?

//Assalamualaikum and hello guys\\

Salam Sayyidul Ayyam alls. Yes, Jumaat penghulu segala hari.
And now, straight to my topic which is kenapa aku berblogging?
Kenapa eak? eak eak eak eak (trend orang johor) ?

muka tak ready memang gini lewww.
Actually, before this dah dua tiga kali dah aku buat blog. So memang tahu dah serba sedikit pasal dunia blogging ni. Tapi blog blog sebelum ni semua bermasalah. Buat hal dengan aku ceh.
And last, this is my latest blog until forever after ecewah over betul.

Aku hantu keyboard. Yes. Keyboard warrior. Yes. Hantu coretan. Segala hantu alam maya. 
Aku tidak mengejar populariti mahupun mencari publisiti murahan. Itu semua bukan niat aku.
Tapi minat. Minat dan minat.
Sebab tu lah blog aku entah apa-apa macam tak terjaga gitu haa.

Aku bukan budak sastera yang suka berpuitis bermadah pujangga ayat berbunga-bunga wo boleh bla dengan semua tu. 
Aku cuma minat mencoret dan meluahkan rasa by typing. 
Means that, aku ni suka mengarang dan menaip selaju mungkin. Tapi tak suka menulis. mihmih.

Moreover, aku ni adalah student STPM 2013-2014 SMKA Segamat, Johor. Baru end up sesi persekolahan haritu. Kononkonon boring dok makan tidur makan tidur makan tidur sampai pening, tu yang aku pun mengaktifkan diri dalam dunia blogging. Boleh tambah kawan ye idok? 
Lagipun aku ni suka baca ceritacerita bloggers. Satu kepuasan bagi aku haa gitu.

Cukup sekadar di sini ah. Apa kata korang share pulak kenapa korang menjerumuskan diri dalam dunia blogging? (ayat BM failed)
Share lewww.Share lewww. 
With love,
AisyahAzman.

6 comments:

  1. kita lebih kurang sama la..before ni dua tiga kali buat blog, tp insyaAllah blog skang ni yg paling latest till forever gituww..haha
    kadang2 sy suka menulis tanpa motif..just ikut suka je la..hehehe

    btw, salam ukhuwah sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn? suka ayat menulis tanpa motif. ehe. ikut sukahati aje. yelah, blog sendiri ekeke.

      oh yaa salam ukhuwah juga dari saya. Ukhuwah fillah abadan abada.

      Delete
  2. saya minat nk berblogging ni pun sbb terikut-ikut ngn kawan. terharu bila kita publish entry ada yg sudi baca blog kita hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah yang awak sajesaje buat tu lah boleh mendatangkan rezeki pada awak kelak. ehehe.

      Delete
  3. macam kenal jer bangunan kat belakang tu, mcm bangunan muar trader jer... selamat berblogging...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kat muar. saya orang segamat je. tapi sekolah kat muar dulu. hehe.

      Delete

komen sini thanks dearies:)