Suka blog AisyahAzman?

Saturday, March 14, 2015

Typical Malaysians

Hi alls.

i tak suka orang yang suka berpolitik segala bagai hikhok because i think that benda tu semua akan mendatangkan satu pergaduhan yang kalau tak besar pun asalkan dah nama pergaduhan, menyusahkan eak eak eak (orang joho).

Takde masalah pun kalau nak keluarkan some ideas pasal o parti tu bagus eh parti ni bravo, memang takde masalah.
Tapi akan jadi masalah bila wujudnya certain emotional people yang kemain rasa macam nak cincang lumat orang lain yang berselisih fahaman politik dengan dia.

Apa kesannya?

Apa?

Apa?

Dan aku mohon pada seluruh rakyat Malaysia, sila kurangkan tahap emosi anda lagilagi yang pesen keyboard warrior.
Boleh menyatakan pendapat masingmasing tapi jangan sampai bergaduh ok ok ok ok ok?

Pleaseeeeeeeeeee ekekeke.

1 comment:

  1. setuju sangat dengan aisyah, hari ni semua orang nak jadi ahli politik tak bertauliah, komen seolah-olah mereka saja yang benar.

    ReplyDelete

komen sini thanks dearies:)